Jawatan Kosong Terkini Majlis Daerah Machang (MDM) Disember 2018

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Majlis Daerah Machang (MD Machang) Disember 2018 | Kerja Kosong Majlis Daerah Machang pada Disember 2018

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Majlis Daerah Machang (MDM)

Positions:

  • 1. PEMBANTU KESIHATAN AWAM GRED U19
  • 2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19
  • 3. PEMBANTU PENGUATKUASA GRED KP19

Tarikh Tutup Permohonan:- 19 Disember 2018 (Rabu)
Lokasi : Kelantan Darul Naim

Majlis Daerah Machang adalah sebuah Pihak Berkuasa Tempatan Negeri Kelantan yang telah ditubuhkan pada 1 Januari 1979 dibawah akta Kerajaan Tempatan 1976 (akta 171). Sebelum itu ia menggabungkan tiga Majlis Tempatan iaitu Lembaga Bandaran Machang, Majlis Tempatan Temangan dan Majlis Tempatan Pulai Chondong. Kawasan pentadbiran Majlis Daerah Machang sekarang merangkumi kawasan seluas lebih kurang 130 km persegi daripada 545 km persegi keluasan Jajahan/Daerah Machang.Majlis Daerah Machang berfungsi sebagai satu pentadbiran yang merupakan kuasa ketiga selepas Kerajaan Pusat dan Negeri. Ianya bertanggungjawab dalam segala aspek pembangunan seperti ekonomi, politik dan sosial tempatan.

CARA MEMOHON :

a. Semua permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan MDM 1 yang boleh didapati di Pejabat Majlis Daerah Machang dengan harga RM3.00 setiap satu. Permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar kepada:

YANG DI PERTUA,
MAJLIS DAERAH MACHANG,
JALAN TOK KEMUNING,
18500 MACHANG, KELANTAN.

*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.

Klik Muatturun Iklan Jawatan

Add a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *