Jawatan Kosong Terkini Universiti Putra Malaysia (UPM) Disember 2018

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Universiti Putra Malaysia (UPM) Disember 2018 | Kerja Kosong Universiti Putra Malaysia pada Disember 2018

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Universiti Putra Malaysia (UPM)

Positions:

  • 1. Pembantu Tadbir Basikal

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 21 Disember 2018
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan
Kelulusan Minimum :Sijil dan SPM
Status Pelantikan :Tetap/Kontrak

Universiti Putra Malaysia (UPM), dahulu dikenali sebagai Universiti Pertanian Malaysia) telah ditubuhkan pada 29 Oktober 1971, melalui penggabungan antara Fakulti Pertanian Universiti Malaya dan Kolej Pertanian Malaya Serdang. Universiti ini bermula dengan tiga buah fakulti iaitu Fakulti Pertanian, Perhutanan, dan Kedoktoran Veterinar dan Sains Penternakan. Ia terus kekal sebagai sebuah universiti tradisional yang memberikan tumpuan terutama kepada pendidikan ijazah pertama, penyelidikan dalam bidang pertanian dan bidang yang berkaitan.

CARA MEMOHON :

Calon yang berminat, sila isi borang pemohonan di laman yang terdapat di bawah dan hantar permohonan terperinci dengan sijil- sijil dengan lengakap dengan menggunakan borang yang terdapat link di bawah.

Pastikan anda memohon menggunakan borang dibawah dari pautan yang telah ditetapkan sahaja jangan pulak menyesal bila tak mohon nanti.

Borang pemohonan dan syarat-syarat boleh dilihat secara online

Add a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *