Jawatan Kosong Terkini Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Oktober 2018

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Oktober 2018 | Kerja Kosong Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara pada Oktober 2018

Jawatan Kosong Terkini 2018 di LPPKN – Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara

Positions:

  • 1. Pekerja Sambilan Harian (PSH)

Tarikh Tutup Permohonan:- 26 Oktober 2018
Lokasi : Selangor

Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara, LPPKN, telah ditubuhkan di bawah Akta Penduduk dan Pembangunan Keluarga 1966 [Akta 352] dan diletakkan di bawah Jabatan Perdana Menteri. Pada peringkat awal penubuhannya fokus utama LPPKN adalah melaksanakan program dan aktiviti perancangan keluarga di negara ini. Akta Penduduk dan Pembangunan Keluarga 1966 (Akta 352) yang dahulunya dikenali sebagai Akta Perancang Keluarga 1966 (Akta 42) telah mengalami beberapa pindaan dan semakan sejak ia diwartakan pada tahun 1966.

CARA MEMOHON :

Permohonan boleh dibuat dengan mengisi borang permohonan yang boleh dimuat turun melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Permohonan perlu disertakan dengan salinan sijil yang telah disahkan. Permohonan yang tidak lengkap atau lewat akan ditolak.

Sila guna borang berasingan jika memohon lebih dari satu jawatan. Tuliskan jawatan yang dipohon di sebelah kiri bahagian atas sampul surat bersaiz A4 (225mm x 320 mm) dan alamatkan kepada :

Unit Pentadbiran Am dan Perhubungan Awam
Pusat Keluarga LPPKN Negeri Selangor
Jalan Sempadan 16/7, Seksyen 16
Peti Surat 7080, 40702 Shah Alam
Selangor.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

PERMOHONAN ONLINE

Add a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *