Jawatan Kosong Terkini Bank Rakyat Malaysia Januari 2019

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Bank Rakyat Januari 2019 | Kerja Kosong Bank Rakyat pada Januari 2019

Jawatan Kosong Terkini 2019 di Bank Rakyat Malaysia

Positions:

  • 1. Eksekutif Bank
  • 2. Pengurus

Tarikh Tutup Permohonan:- 11 JAN 2019
Lokasi : KUALA LUMPUR

Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad (Bank Rakyat) ialah sebuah bank Malaysia yang ditubuhkan pada bulan September 1954 di bawah Ordinan Koperasi 1948, berikutan perkembangan gerakan koperasi di negara ini. Bank Rakyat dikawalselia oleh Bank Negara Malaysia (BNM) melalui Akta Institusi Kewangan Pembangunan (DAFIA 2002) dan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan. Bank Rakyat menawarkan produk dan perkhidmatan Perbankan Islam kepada anggota dan juga bukan anggota melalui 146 cawangan, lebih 786 mesin ATM/CDM, 78 Kedai Ar-Rahnu X’Change dan 7 Pusat Perbankan Elektronik di seluruh Malaysia.

CARA MEMOHON :

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui laman Jobstreet di pautan dibawah. Sila lakukan carian “Bank Kerjasama Rakyat Malaysia” di laman Jobstreet. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Iklan Kekosongan

Add a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *